Bytat från Pc till Mac?

I så fall undrar jag några saker. Funderar främst på hur jag bäst och enklast tar med mig de saker jag vill ha från min nuvarande dator. Spara ner på skiva eller? Funkar alla fil ändelser på bägge plattformarna, och då menar jag de där "vanliga" främst till musik och text. Och program man köpt, brukar det funka att lägga in på macen fastän man från början köpt det till pc?

Kommentarer
Postat av: L...

Hej!

Jag hade lite samma funderingar som du, men jag köpte en mac ändå. Pc är inte direkt något att ha o jag vet inte hur många datorer man förbrukar om man har pc till skillnad från mac som håller!



Jag frågade tjejen som sålde den till mig precis det du undrar. Hon sa att bilder o musik inte är något problem att föra över men att dokument kan vara svårare om man tex har en äldre version av officepaketet (word osv) men har man den nyare så skulle inte det heller vara något problem att få över.



Personligen har jag en extern hårddisk som jag hoppas kommer funka med mac annars låter bränna skivor med sakerna som en bra idé :)

2009-07-02 @ 03:54:04
URL: http://livetidag.blogg.se/
Postat av: Lilly

Nej,sidan skulle visst updateras och nu kan man visst inte lägga till nya bloggar. Jävla rövhål vad dom måste göra om allting. >< Men ska försöka lägga till dig nu.

2009-07-02 @ 14:05:58
URL: http://sojealous.blogg.se/
Postat av: Lilly

Nu har jag lagt till dig så lägg till mig om du kan. :)

2009-07-02 @ 14:06:57
URL: http://sojealous.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0