Varmt och skönt.

Ja vad hett det är. Nästan som utomlands! Har bara slappat idag, är inte ett dugg stressad över det heller. Så här skall semester vara.

Blev en liten tur till Nova i Lund med Mor & Börje. Köpte inget alls, hittade inget. Skulle ju köpa dator idag, men mediamarkt hade inte fått in just den jag ville ha. Så om två veckor blir det ett nytt besök där. Macbook Pro 15".

Senare på kvällen bar det iväg till gymmet för ett litet cardiopass. Man känner sig så pigg o glad efter ett pass!

Super Mario Rescues the Princess "UNCENSORED"


Lika som bär?

 

Jag lever.

Jo, om man följer min blogg så kan man nog undra ibland. Händer så många saker, hela tiden, men så sällan man updaterar här. Vet inte varför det är så.

Tänkte just på en sak. Vid nyår senast sa jag att detta skulle bli det bästa året någonsin. Det var ju kanske inte ett regelrätt nyårslöfte, snarare en förhoppning. Hade det varit ett löfte kunde man ju skyllt på just det, att nyårslöften alltid misslyckas. Men som en förhoppning är det ju inte försent. Vilka saker som skall hända för att just detta året skall bli det bästa. Hm..... finns många saker man önskar sig. Det får allt vara riktigt bra saker för att vara av betydelse, med tanke på att brorsan dog detta året.

Saknar honom så mycket, min bror alltså. Sov middag idag (är ledig denna veckan) och han var med i drömmen. Det var både fint men också lite sorgligt mot slutet av drömmen. Men jag är tacksam över att ha fått "se" honom en ytterligare gång.

Vad är annars på g? Ledig denna veckan som sagt. Ingen långresa, det är för lite tid till det. Mest vila och träffa vänner o bekanta. Kanske träna något, får komma igång med det igen.

Skall köpa ny dator i veckan. Blir till 99.9% en mac eller rättare sagt macbook pro. Sen vilken storlek och vilken modell får vi se. Och sen blir det att fortsätta med arbetet att organisera mitt trance bibliotek. Det och att skicka ut demo mixar till arrangörer och liknande.

Keep on living och du, glöm inte hur vi alla klagar över kylan och mörkret när det är vinter. Var glad och nöjd över hettan =)

RSS 2.0